Seattle

Vanochtend werden we om 4.45 uur opgehaald door de taxi. De taxichauffeur lag te slapen, dus moesten we flink op de ramen tikken. Onderweg naar het vliegveld wilde hij wel even weten of wij dachten dat Oswald Kennedy vermoord had. Hij dacht dat er nog een schutter was.

Soepel door de controles op het vliegveld; het scheelt veel als je binnenlands vliegt. We vlogen met Virgin America; prachtig toestel met paarse verlichting, grappige veiligheidsinstructie (tekenfilm) en catchy teksten over de intercom. Eerst 3,5 uur naar Los Angeles. Daar even een klein uurtje aan de grond (we mochten eruit) en daarna bijna 2,5 uur naar Seattle. Soepele reis, maar we zijn wel moe, door de korte nacht. Mazzel dat we een vroege vlucht hadden; vandaag heeft American Airlines al 126 vluchten vanaf Dallas gecanceld vanwege tornado-gevaar. Net op tijd weg.

Vanwege het mooie weer (dat is in Seattle altijd een gok) toch besloten na de lunch bij Taco Bell met de trein naar het centrum te gaan. Eerst naar Pike Place Market; een deels overdekte markt met groente, vlees, vis en kruiden. Ook veel straatartiesten en de visverkopers gooien met veel show zalmen naar elkaar over. Erg leuk. Koffie gehaald bij de eerste Starbucks store. Daarna naar Space Needle gelopen voor prachtig uitzicht over de stad. Ook de bergen waren te zien, waaronder de besneeuwde vulkaan Mount Rainier. Met de monorail weer terug naar downtown en met een half uur de trein naar ons hotel. Even boodschappen gedaan en op de hotelkamer uitgezocht waar we het beste een auto kunnen huren. Morgen hiervoor langs een aantal adressen. Was vandaag een lange, maar te gekke dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s