Dallas in a day

Vanochtend waren we vroeg op. Eerst ontbijt in de lobby van het hotel met bagels. Daarna vroeg de stad in. Even lopen van ons hotel gaat er een gratis trolley naar downtown. Daar wat rondgekeken; superschone straten, wolkenkrabbers naast kerken en opvallend weinig mensen op straat. Koffie gedronken bij een Starbucks in een kantoorgebouw, waar ook het kantoorpersoneel een bakkie kwam halen. Bij het afrekenen werd Gerhard sweety genoemd door de forse dame achter de kassa.

Eenmaal in het historic district werd de lucht aardig donker, zoals voorspeld. Net op tijd zijn we gaan schuilen in de Corner Bakery. Bliksem en een enorme bui, de straten stonden blank. Wij hebben dus maar een early lunch gedaan. Een gerecht gedeeld; als service kwam dit split, dus verdeeld over 2 borden, perfect dus.

Toen het wat droger was naar The Sixth Floor Museum, gevestigd in de Texas School Book Depository, op de verdieping waar vandaan Oswald geschoten heeft. Enorm indrukwekkend met veel foto’s en video’s. Onder een film zat er een mevrouw naast ons te huilen. Vanuit het raam kon je op straat 2 kruizen zien staan, waar Kennedy geraakt is. 

’s Middags klein stukje met de trolley en daarna gelopen door uptown, met mooie gebouwen en veel terrasjes. Inmiddels was het prachtig weer, dus salades gegeten in de schaduw op een terras. Terug bij het hotel bij het zwembad gezeten. Een bliksembezoek aan Dallas was erg leuk. Vroeg naar bed, want morgen moeten we al om 4.30 uur op, voor de vlucht van toch nog 7 uur naar Seattle. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s