BA bonusdag

Vanochtend aan het ontbijt even de laptop opgezet. Bij toeval kwam er net een mailtje binnen dat onze vlucht van vanavond geannuleerd was. Dat is ook wat. Contact opgenomen via Skype met het reisbureau in Amsterdam; zij begrepen ook niet waarom er zo laat geannuleerd is. We zijn omgeboekt naar de vlucht van morgenavond via Miami. Dus met wat regelwerk hotel in Dallas dagje korter en hotel hier een dagje langer. Dat laatste was mazzel, want ze hadden nog 1 kamer. We moesten wel verhuizen naar een 4 persoonskamer met 2 stapelbedden, maar zijn al blij dat we in hetzelfde hotel konden blijven, gezien de weekend-drukte. Om half 12 hadden we alles op de rit en zijn we de stad in gegaan.

Tja, met nog een extra dag in BA is het een beetje creactief omgaan met de resterende bezienswaardigheden. Eerst in een luxe winkelcentrum op zoek naar een Lonely Planet USA. Viel nog niet mee, want wel in het spaans, maar nauwelijks in het engels verkrijgbaar. Uiteindelijk gelukt, dus kunnen we de USA gaan voorbereiden. In Palermo Viejo heerlijk geluncht; maar eens een rijstprutje met groente en vlees besteld, ter afwisseling van de biefstuk. Ook een keer een toetje genomen; een laagjes taart met Dulce de Leche die we al weken gezien hebben en kaas met een soort jam als plak, ook al vaker bewonderd, maar nooit geproefd. De extra tijd kunnen we mooi gebruiken om culinair gezien totale dekking te krijgen.

Daarna naar het Evita museum; interessant en mooi opgezet. Nu in het hotel internetten en yoghurtjes eten. En op zoek naar die laatste to do-dingen voor morgen overdag. Al met al hebben we ons prima vermaakt. Het feit dat je flexibel bent qua tijd en alles via internet kunt regelen geeft een heel vrij gevoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s