BA Zoo

Vanmorgen ontbijt en nog een handwasje “afgebakken” op de verwarming. Om 10.00 uur ging de dierentuin open, die vlak bij ons hotel ligt, dus we stonden al voor de deur te trappelen. Een kleine dierentuin met mooie oude gebouwen en beesten die wij niet kennen of die wij niet in een dierentuin zouden zetten (hertjes, koe, haan). Heerlijk rustig en mooi aangelegd. We hebben er 3 uur rondgelopen. Grappig is dat de mara (Patagonische haas) gewoon vrij rondloopt en helemaal niet angstig is voor mensen.

Na de zoo de metro gepakt naar Puerto Madero. Hier op een terras salades gegeten en lekker gezeten in de herfstzon. Rondje door de stad gelopen en bij Plaza de Mayo gekeken of we de dwaze moeders konden zien, die hier elke donderdagmiddag protesteren. Wel veel spandoeken en busjes met belettering van de dwaze moeders, maar de moeders zelf waren niet herkenbaar. Met de metro terug naar Palermo naar Las Canitas, een trendy gebied met veel restaurantjes. Hier op een terrasje nog maar eens een wijntje besteld. Terug richting hotel nog even een empanada gegeten in een tl-verlicht en tv-aan tent. Nu in het hotel internetten in de lobby. Lekker dagje in de stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s