Back to BA

Vanochtend weer geen haast. Na het ontbijt spullen ingepakt en uitgecheckt. Aan het rustige plein van San Antonio op een terrasje koffie gedronken. Daarna naar het kleine busstation (kleinste dat we tot nu toe gezien hebben), waar tot onze verbazing een stel uit de USA stond; we hadden geen toerist gezien hier. Met twee uurtjes bussen ben je in Buenos Aires. Van weilanden en boerderijen wordt de horizon steeds voller met reclame en hoogbouw.

Met de taxi naar ons hotel in Palermo. We hebben gekozen voor een buurt die we 8 weken geleden nog niet gezien hadden. Mooie straten, overal winkels, pleinen en terrassen. Late lunch op een dakterras met uizicht over Palermo Viejo, Daarna nog wat rondgekeken in de parken en de straten. Morgen wilden we eigenlijk een dagje naar Uruguay, maar er is geen boot-ticket meer te krijgen, dus dat bewaren we voor een volgende keer. Vanavond maken we een nieuw plan voor morgen. Maar nog 2 dagen BA is geen straf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s