Rustig dagje in gauchotown

Vandaag laat opgestaan en na het ontbijt nog een beetje gehangen in de hotelkamer. Daarna buskaartjes voor morgen naar Buenos Aires gekocht. Gewandeld door het plaatsje, lekker rustig stadje. Het is mooi weer en een graad of 20. In Zuid-Amerika hebben we overal straathonden gezien; ze doen niks en lopen soms een stukje mee. Vandaag hadden we binnen een uur een record-gevolg van 5 honden verzameld. Geen idee waarom, want we halen ze niet aan.

’s Middags in een leuk restaurantje gegeten, weer met oude troepjes aan de muur. Voor de verandering een dagje geen vlees gegeten, maar Baskische vis-stoofschotel; erg lekker. De rest van de middag in de tuin van het hotel in de hangmat gelegen voor het ultieme relaxgevoel. ’s Avonds wijntje gedronken met kaasplankje in een barretje op het plein. Nu lekker buizen.

Morgen eind van de ochtend de bus naar BA; eens kijken hoe het daar na 8 weken is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s