Dagje bussen naar San Antonio de Areco

Rond 9 uur hadden we de bus naar Rosario. Vroeg op en ontbeten bij de busterminal. Het is een busrit van bijna 2,5 uur, dus maar een klein stukje. Onverwacht kregen we hier toch een pakketje met crackertjes, een drankje en een snoepje vlak voor het uitstappen. De ene busmaatschappij maakt er meer van dan de andere. We willen naar San Antonio de Areco, een slaperig gaucho-stadje op de pampas. Het was even afwachten of we daar wel konden komen, maar we hadden al met al een goede verbinding; klein uurtje wachten op de volgende bus. Even tosties gegeten in de busterminal van Rosario. 

Daarna 4 uur bussen door een vlak landschap, met veel boerderijen. Laat in de middag ingecheckt in een leuk hotelletje. Vervolgens het stadje in. We waren een beetje vroeg om te eten, maar een fles wijn en een kaasplankje bestellen kon al wel. Leuk restaurant, met kasten oude flessen (waaronder een hele rij Bols). Morgen plaatsje verder bekijken en lekker relaxen voordat we weer naar hectisch Buenos Aires gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s