Zondag in Santa Fe

Vanochtend waren we al vroeg in Sante Fa. Eerst ontbeten bij de busterminal, daarna ingecheckt bij een hotel om de hoek. Fijn dat we zo vroeg al een kamer hadden. Even de bus van ons afgedoucht en daarna de stad in. Het is hier een stuk koeler dan bij Iguazu en niet meer klam, maar met 21 graden en een stralende zon wel heerlijk. Koffie gedronken op een terras, waar de serveerster even haar engels wilde oefenen (vragen als zijn jullie getrouwd en hoe lang). Daarna heerlijk lezen op het centrale plein in de zon. Het is zondag, dus superrustig op straat.

Geluncht bij een klassiek restaurant en vervolgens het havengebied bekeken, dat is verbouwd tot winkelcentrum en uitgaansgebied. Boodschappen gedaan en nu lekker een beetje buizen met 2 engelstalige tv zenders. Na diverse slechte films in de bus te hebben gezien kijken we nu echt alles. Morgenochtend hebben we al vroeg de bus richting Rosario, bedoeld als tussenstop om morgen verder te reizen. Ter plekke even kijken hoe de verbindingen daar zijn. Echt een rustdag vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s