Naar Santa Fe

Rustig aan gedaan, want vanmiddag om 14.30 uur hadden we pas de bus. Tassen gestald bij de busterminal en even naar het drielandenpunt gelopen. Hadden we al met de boot gezien, nu vanaf de wal. Bij alledrie de landen staat een pilaar met de landskleuren. Terug naar het centrum waren we net op tijd om te schuilen voor een tropische bui. De lucht was erg donker en het waaide behoorlijk. Enrome druppels vielen, terwijl wij onder een afdakje stonden, maar het is ook snel voorbij. Even een lomito (broodje biefstuk) gegeten.

We hadden tot aan Posadas een hele luxe bus; cama ejectuvo. Stoelen die heel ver naar achteren kunnen (maar het was nog middag) en ieder een eigen TV. Ook kregen we koekjes aangeboden. In Posadas moesten we van bus wisselen; helaas een gewone cama. Wel warm eten, champagne en koekjes. In totaal 17 uur bussen, voorlopig de laatste nachtbus in Argentinië. Maar weer prima geslapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s