Adios Argentina

Vandaag bij het ontbijt even gecheckt, maar gelukkig geen mail met annulering van de vlucht. Dus tassen ingepakt, opgeslagen bij het hotel en uitgecheckt. Het is prachtig warm herfstweer en men is volop aan het recreëren (wandelen, fietsen, hardlopen, skaten). Eerst even koffie gedronken bij Starbucks voor een smooth transition naar de USA. Daarna behoorlijke wandeling gemaakt door de vele parken die BA rijk is, o.a. bij een grote metalen bloem. Lekker op een bankje zitten lezen. Daarna naar Las Canitas voor een heerlijke lunch met biefstuk en een laatste glas Malbec. Rondje door Palermo gelopen terug naar het hotel.

Met de taxi waren we eind van de middag bij de airport. Van de bijna 5 uur wachten stonden we al 1 uur in de rij voor het inchecken, dus dat schiet lekker op. Nu zitten we aan de cola en een tostie en hebben we zojuist de uit- en inreis-administratie ingevuld; enorme berg papieren om Argentinië uit en de USA in te komen. Zo gaan we door de douane, kijken of we de laatste pesos nog even taxfree kunnen stuk slaan.

We zijn precies 8 weken in Zuid Amerika geweest en het was fantastico. We gaan zeker nog eens terug. We zijn al helemaal klaar voor ons nieuwe avontuur; USA here we come!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s