San Ignacio Mini

Vandaag lekker rustig aan opgestaan en ontbeten. Caroline kwam nog even gedag zeggen, want die ging al verder. De ochtend verder in de hangmat gelegen en een beetje geinternet. Vanochtend regende het zachtjes, maar onder de boom blijft de hangmat aardig droog. Het is wel warm.

Rond de middag werd het weer droog en zijn we gaan lunchen op een terrasje; het is enorm stil in het dorpje, dus we zaten alleen. Ook hier is de biefstuk weer voortreffelijk. Daarna naar San Ignacio Mini, een ruine-complex van een missiepost van Jesuiten, neergezet eind 17e eeuw om de locale Guarani bevolking te beschermen n te evangeliseren. Rondleiding van bijna 2 uur in het engels, samen met nog 2 toeristen. Was erg interessant, gids wist er veel van. Enorm groot terrein.

Na wat boodschappen onze vertrouwde hangmatten weer opgezocht voor een paar uur relaxen, natuurlijk weer met een wijntje. Om 7 uur weer terug naar de ruines voor een lichtshow. Wij met audio-set, voor engelse tekst. Erg mooi gedaan, prachtige muziek, figuren geprojecteerd op de ruines en nevel. ’s Avonds een crackertje kaas in het hostel en een beetje voorbereiden op morgen. Wat een heerlijk rustig plaatsje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s