Naar San Ignacio

De bus heeft al met al 1,5 uur van de vertraging goed gemaakt, zodat we nog voor de middag in Posadas waren. Samen met Caroline uit Engeland kaartjes gekocht voor de bus naar San Ignacio. Na zo’n lange rit kan een uurtje extra er nog wel bij. Dan zitten we in het dorpje waar de missiepost te bekijken is. De omgeving ziet er heel anders uit; geen bergen, heel groen en het is plakkerig warm weer, enigzins bewolkt.

Eenmaal ter plekke ingecheckt in een hostel met een enorme tuin, zwembad en onze nieuwste ontdekking: hangmatten. Eerst even de bus van ons afgedoucht. Daarna geluncht in het plaatsje. Het is duidelijk dat ze hier ingesteld zijn op tourbussen toeristen; enorme restaurants met lange tafels. Toen wij er waren was er niemand. Even boodschappen gedaan en daarna de hangmatten opgezocht met een fles wijn.

Later op de avond in het dorpje met Caroline en Borge uit Spanje nieuwe wijn gehaald en de hele avond gezellig buiten zitten kletsen. Hoewel we in Europa duidelijk allemaal een andere achtergrond hebben zijn we zo ver weg van huis allemaal Europeaan. Was een gezellige en relaxte dag.

Voor het slapen gaan heeft Lesley nog even een grote kakkerlak gevangen in de kamer. Tja, dat hoort erbij in de subtropen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s