Wachten op de bus naar San Pedro

Vanmorgen weer lekker rustig aan gedaan. We vertrekken vandaag om 18:00 uur met de bus dus we hebben geen haast. Natuurlijk moesten we eerst naar de trouwerij van William en Kate kijken, maar dat is hier geen probleem; op alle zenders werd er uitgebreid verslag van gedaan.

Nadat we waren uitgecheckt hebben we eerst de tassen in de bagageopslag van het busstation ondergebracht. Even verderop zit een Japanse tuin, omschreven als een oase van rust; hoewel aan 4 kanten een drukke weg eromheen. Mooie zwanen en koi karpers. Nadat we hier een uurtje wat hebben rondgekeken zijn we met een omweg door het centrum (bankje op het plein) weer naar het grote winkelcentrum gegaan. Even wat gegeten, want Gerhard had stress dat we in de bus weer honger zouden hebben. We hebben zo’n 17 uur voor de boeg, maar in ‘cama’, dus we kunnen prima slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s