Serenity in La Serena

Vanochtend ontbeten en rustig aan gedaan. Om 11.00 uur richting busterminal gelopen en buskaartjes gekocht voor vrijdag naar San Pedro. Het is bewolkt en behoorlijk fris. Daarna de supermoderne mall bekeken, heel amerikaans inclusief foodcourt en massagestoel. Daar koffie gedronken. Daarna naar het strand gelopen, terwijl het inmiddels helemaal opklaarde. Op een muurtje lekker naar de zee zitten staren en salade gegeten in een soort strandtent.

Teruggelopen naar de stad en op Plaza de Armas op een bankje mensen zitten kijken. Heerlijk is dat en veel te zien, want hier zijn de pleinen echte verzamelpunten, waar alle bankjes bezet zijn (rondje lopen en kijken welke vrij komt). Boodschappen gedaan en een mega-supermarkt. In de tuin van ons hostal lekker in de zon zitten lezen met een wijntje. ’s Avonds een broodje gesmeerd en een beetje buizen. Wat een heerlijke dag niksen. Morgen vertrekt de bus pas om 18.00 uur, dus dat winkelcentrum zullen we nog wel wat beter gaan bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s