Muchos relaxing

Vandaag hebben we niet veel gedaan. Hele ochtend beetje in het hotel rondgehangen. Nog wel even druk geweest met een hotel boeken voor vrijdag in Mendoza. Dan komen we daar aan met de bus. Wij zijn echter alle gevoel van tijd kwijt, dus hadden er geen idee van dat het dan Goede Vrijdag is, of zoals ze hier vieren Semana Santa (paasweek). En blijkbaar viert men Pasen in Mendoza. Vrijwel geen kamer te krijgen. Uiteindelijk gelukt, wel buiten het centrum, boven het normale budget.

Daarna weer eens ergens anders koffie gedronken en de berg op gelopen (en geklommen) naar een uitzichtpunt over de baai. Wederom prachtig; van welke kant we San Martin ook bekijken, het blijft mooi. Picknick op een rots is inmiddels ook een favoriete bezigheid. Daarna door het plaatsje gewandeld en op een bankje mensen zitten kijken. Kortom drukke dag (eh), dus hadden we om half 4 wel een wijntje verdiend. Na twee enorme bellen even boodschappen gedaan en op de kamer wat gegeten. Even de broekriem aan met de dure feestdagen voor de boeg. Nu zijn we wel voldoende uitgerust om morgen 19 uur te reizen naar Mendoza. Valt mee; 2 uur overstaptijd … dus effectief maar 17 uur in de bus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s