San Martin de los Andes

Vandaag was een relaxte dag. ’s Ochtend hadden we niet al teveel haast, dus hebben we een beetje in het hotel rondgehangen. Daarna koffie gedronken in een klein tentje. De wolken hangen tussen de bergen in de ochtend en het voelt daarom fris aan. We hebben buskaartjes geboekt naar Mendoza; een dag later dan dat we van plan waren, maar dat is ook prima, want San Martin is erg leuk. We vertrekken donderdagmiddag.

’s Middags met een boot in een half uurtje naar Quila Quina gevaren, een soort recreatiegebied binnen Parque Nacional Lanin. Naar de waterval gelopen en daarna aan het strand op een boomstam gepicknickt en lekker over het meer zitten staren. Het is inmiddels helemaal opengetrokken, dus heerlijk om buiten te zijn.

Na de boottocht terug in San Martin terrasje gepakt. Vanavond gegeten in een tent waar, zoals je hier veel ziet, de lammetjes aan het spit in de etalage staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s