Ruta de los 7 Lagos

Vandaag hadden we om 11.30 uur pas de bus, dus rustig aan ontbeten en uitgecheckt en de stadsbus naar de busterminal genomen. We hebben de toeristische route naar San Martin de Los Andes geboekt, via de Ruta de los 7 Lagos (route van de 7 meren). Na 1,5 uur moesten we overstappen in een andere bus; verliep een beetje chaotisch wat betreft bagage, dus even goed gecheckt of onze tassen wel mee gingen. Daarna via een grotendeels onverharde weg via een prachtige route langs meren, bergtoppen en eindeloze bossen. Er woont hier vrijwel niemand; wat een enorm groot land is dit. Het is inmiddels prachtig weer, strakblauwe lucht.

Rond 4 uur waren we op de plaats van bestemming. Een schattig klein plaatsje met houten gebouwen (type blokhut) en veel laagbouw, gelegen aan een meer tussen de bergen. Even een terrasje gepakt, want het is gewoon warm. ’s Avond heerlijk gegeten; hier is keuze zat en ook al is het laagseizoen er zijn meer mensen uit eten dan in eerdere plaatsen. We hebben nog geen vastomlijnd plan voor morgen, we zien wel. Lekker, hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s