Bonita Bariloche

We hadden vanochtend niet zoveel op het programma staan, dus zijn we het stadje gaan verkennen. We hebben koffie gedronken bij Mamuschka, de beste chocolade-winkel van Barliloche. Met verbazing hebben we zitten kijken hoe mensen in de rij staan om een doos te laten vullen met chocolade naar keuze. Verder hebben we buskaartjes voor morgen gehaald en boodschappen gedaan.

Om 3 uur werden we opgehaald met een minibusje voor een toertje langs de Circuito Chico. Het busje zal helemaal vol en de gids sprak engels en spaans, dus goed om spaans te oefenen. Bij diverse uitkijkpunten zijn we gestopt; om het LLao LLao hotel te bekijken en met de stoeltjeslift omhoog bij Cerro Campanario. Geweldig uitzicht over de diverse meren in dit groene gebied. Om 7 uur waren we terug bij het hostel. Lekker zitten internetten met een wijntje. 

’s Avonds in het hostel gegeten met Peter en Willeke uit Dordrecht, die we al in diverse plaatsen eerder hadden ontmoet vanaf Ushuaia en die toevallig ook hier overnachten. Kleine wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s