Van El Bolson naar Bariloche

Aangezien we vandaag een hotel hadden zonder ontbijt, zijn we uitgecheckt en hebben we de bagage bij de busmaatschappij gestald, waarna we bij de plaatselijke bakker hebben ontbeten. Daarna bij hetzelfde tentje als gisteren koffie gedronken en even de financiën bijgewerkt. Lang leve internet, want je kunt overal gewoon bij. De berg op gelopen voor wederom een prachtig uitzicht over de stad. De zon schijnt, maar toch is het behoorlijk koud. We hebben de kunstenaarsmarkt afgestruind; het is duidelijk waarom dit een hippie-plaatsje is, wat een aparte types lopen hier rond. Even een toastje en een appel op een bankje in de zon en daarna de bus in. Wat eenvoudiger model bus deze keer en veel locals. Hoe uitgerust we ook zijn, door het schudden van de bus dutten we toch weer een beetje.

Na twee uur zijn we in Bariloche, een ski-oord in de winter en in de zomer bekend van outdoor-sporten. Vanaf het busstation in een klein uurtje naar het centrum gelopen. Het miezert een beetje en de wind is guur. We hadden via internet al een hostel uitgezocht, van dezelfde keten als in El Calafate. Na inchecken even kort door de winkelstraat gelopen; vooral veel chocolade-winkeltjes hier, zelfs een chocolade-supermarkt, compleet met winkelmandjes. We hebben lekker wijn gedronken met een tostie, want we eten pas 9 uur en dat duurde nog wel erg lang. Eten is inclusief bij het hostel; je moet alleen wel je eigen bord afwassen, geinig hoor. En lekker, vandaag kip op het menu. Nu een beetje hangen in de lobby met zachte banken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s