Bye bye Patagonia

Vanochtend na het ontbijt naar het busstation gelopen voor de bus van 11.00 uur naar El Bolson. Het is een slaapbus, die door zal rijden naar San Juan. Wij gaan maar 2 uurtjes mee. Onderweg verandert het landschap snel; het is hier helemaal groen tussen mooie bergen. Het dorre gras van Patagonië hebben we achter ons gelaten. 

In de bus kregen we een broodje, dus lunchen hoefde niet meer. El Bolson is een schattig kunstenaarsplaatsje in Zwitsers aandoende setting; overal blokhutten. Hier ook behoorlijk wat terrasjes. Dus na inchecken in het hotel even een drankje ge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s