Los Alerces

Vanochtend na het ontbijt de huurauto opgehaald. Geen nieuwe, maar hij doet het goed. We zijn naar Parque Nacional Los Alerces gereden. Daar uitgebreide informatie ontvangen. Vanwege het laagseizoen gaan de boten op de meren alleen in het weekend (dat wisten we al), maar je kunt wel prima wandelen. Dus zijn we langs een prachtige route naar verschillende punten gereden. Het was droog vandaag en in de middag zonnig, zo’n graad of 9. Heerlijk wandelweer dus. Ook dit is weer een prachtig gebied, met meren, bergen en bossen. We zijn slechts een paar mensen tegen gekomen de hele dag, dus het was heerlijk rustig. Uiteraard even gepicknickt op een bankje.

In de middag zijn we naar Trevelin gereden. Gisteren hadden we gezien dat het theehuis wel ’s middags open zou zijn. We waren de enige gasten, maar het was erg leuk. Engelse volksmuziek, prachtig gebloemd theeservies en een mega-hoeveelheid taartjes en andere lekkernijen. Je waant je in Engeland. De serveerster spreekt alleen geen engels. Deze high tea vervangt maar het diner, want we konden het haast niet op. 

Nu bij het haardvuur in de lobby van het hotel een beetje internetten. We hebben nog een wijntje staan voor straks. We hoeven morgen niet al te vroeg op, want de bus naar El Bolson vertrekt om 11.00 uur. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s