Adios Puerto Madryn

We hadden gisteren al gezien dat de weersvoorspelling niet zo goed zou zijn voor vandaag. En inderdaad regende het. Na het ontbijt uitgecheckt uit de kamer en de bagage gestald. Je mag de faciliteiten verder wel nog gebruiken, dus hebben wij in de huiskamer van het hostel lekker zitten internetten de hele ochtend. Afscheid genomen van Martijn, die we kennen van het tourtje naar Valdes, en koffie gaan drinken. Tussen de buien is het nu af en toe droog, maar een stuk frisser (kunnen we alvast wennen, want in Esquel is het krap 10 graden). Nog maar eens zo´n heerlijke Argentijnse biefstuk gegeten en een rondje door het stadje gelopen. Wij kennen Puerto Madryn inmiddels op ons duimpje.

´s Middags in ons hostel nog maar weer eens gekeken hoe het op het world wide web is en als afwisseling even een potje pool gespeeld (Lesley kreeg les). Nog even een broodje, zodat we het redden tot de late sandwich in de bus. Zo meteen lopen we naar het busstation. Gelukkig heben ze er wifi …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s