Dagje hangmat

Vandaag een dagje niks gepland, dus geen wekker gezet. Laat ontbeten en groot deel van de ochtend en middag in de tuin van ons hostel in een hangmat gelegen. Beetje computeren, muziek luisteren, lezen en skypen. Daar word je lekker rustig van, zeg. Laat in de middag zijn we pas gaan luchen op een terras. Er zat niemand, dus of er zijn echt geen toeristen, of we waren nu te laat voor de lunch. We hebben het Argentijnse eet-schema nog niet helemaal te pakken.

´s Middags maar weer in de hangmat geklommen, nu met een flesje wijn. En direct gebruik gemaakt van een diepte-investering: 2 kunststof bekers. In het hostel een broodje gegeten met een cup-a-soup (we werken langzaam toe naar koken in een hostel).

We hebben ook buskaartjes gehaald voor morgen naar Esquel. Het wordt weer een nachtrit. We hebben nu semi-cama genomen, iets minder luxe. We zitten er immers ¨maar¨ 9 uur in. Het tijdstip vergt wat improvisatie, we gaan ´s avonds om 21.00 weg en zijn er dus rond 6 uur ´s morgens. Eens kijken hoe mooi de zon opkomt in Esquel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s