Busje komt zo

Mega-vroeg op, zodat we om kwart voor zeven bij de bus stonden. Niet ontbeten, dus hebben we crackertjes kaas en een sapje naast de bus genomen; het lijkt wel een schoolreisje. Dit was de eerste bus van totaal 3 voor vandaag. Bus 1 ging van El Chalten naar El Calafate. We hebben het grootste deel geslapen en tijdens de stop halverwege even koffie gedronken. In El Calafate hadden we 1,5 uur voor vertrek van de volgende bus. Nu kennen we het stadje, dus in de hoofdstraat een sandwich gekocht en buiten op een bankje gezeten. De zon schijnt en het is zacht weer. Vervolgens bus 2 van El Calafate naar Rio Gallegos. De bus doet er vier uur over met een tussenstop bij een tankstation. In totaal 7 passagiers, dus het lijkt ons niet rendabel. Onderweg wederom het uitgestrekte dorre Patagonische landschap waar geen eind aan lijkt te komen. Toch vliegt de tijd voorbij met kijken, slapen, muziek luisteren en lezen.

Nu zitten we te wachten op bus 3, voor een rit van 18 uur. We zitten nu in een soort kantine bij het busstation. Gelukkig is er internet, dus die 2 uur wachten is vast zo voorbij. Kunnen we ook proberen foto’s van de afgelopen dagen te uploaden; in El Chalten was de verbinding daarvoor te traag. Morgen rond de middag zullen we in Puerto Madryn zijn. We hebben slaapplaatsen en krijgen diner en ontbijt in de bus. Het busreizen is al een belevenis op zich.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s