Climb every mountain

Vandaag rustig aan gedaan ’s morgens. Bij het ontbijt even gekletst met de Nederlanders die we nog van Ushuaia kennen. Daarna proviant gekocht voor onze grote wandeling. Vandaag gelopen naar Laguna Torre. Prachtige route door de bergen, herfstkleuren en een stromende beek. Vanwege het naseizoen was het niet heel erg druk onderweg. We hadden erg mazzel met het weer; nauwelijks wind en een graad of 15. Grootste deel in een fleecetrui gelopen. Na drie uur lopen kwamen bij een prachtig gletsjermeertje, waarin ijsblokken drijven. Nog nooit een crackertje kaas gegeten met zo’n mooi uitzicht. 

Drie uur heen betekent ook drie uur terug lopen. Eenmaal terug in het hotel even tukkie gedaan; lekker de bergschoenen uit en liggen. Daarna gegeten in een klein tentje in het dorp. Morgen vroeg op, want om 7.00 uur moeten we alweer in de bus zitten (ja, ze houden hier van vroeg). We hebben 1,5 dag(!) bussen voor de boeg; pas op zaterdag rond het middaguur zijn we in Puerto Madryn. De laatste bus is een bed-bus, dus dan kunnen we slapen. We zijn benieuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s