Chillen aan het eind van de wereld

Besloten om vandaag een dagje rustig aan te doen. Allereerst omdat we allebei snotverkouden zijn. Maar ook omdat het vanochtend regenachtig was hier aan het eind van de wereld. Halverwege de ochtend zijn we naar het centrum gelopen, waar we eerst buskaartjes voor morgen gekocht hebben. Daarna uitgebreid koffie gedronken en lekker zitten lezen. Tussen de middag weer een geweldige Argentijnse biefstuk gegeten. Inmiddels klaarde het weer wat op en zijn we naar het Museo del Presidio geweest; dit is het gevangenismuseum, Ushuaia was, net als veel uithoeken van de wereld, vroeger een starfkolonie. Leuk doe-dingetje. Daarna boodschappen gedaan voor vanavond, morgenochtend en voor in de bus. Nu een beetje TV kijken (Amerikaanse comedies) en vroeg naar bed, want de bus vertrekt om 8.00 uur vanuit het centrum. Behoorlijke rit te gaan (zo’n 12 uur); we verlaten Vuurland en gaan naar Patagonië. Op naar Punta Arenas in Chili!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s