Beautiful Buenos Aires

Gisteravond Starbucks en McDonalds aangedaan; niet echt Argentijns, maar lekker snel. In de Mac werden we nog aangesproken door een Amerikaan wiens vader uit Ermelo kwam; geinig.

Vanochtend waren we om half 7 wakker (toch een beetje jetlag?), na het ontbijt dus lekker naar buiten. Even gekeken of we bij het treinstation konden uitvinden of er een trein naar het vliegveld gaat; komen we niet echt uit, dus lossen we dat anders op. Verder veel gelopen (eerste blaren al te pakken), eerst naar Puerto Madera waar mooie jachten liggen en P1030988gerenoveerde pakhuizen staan. Daarna naar San Telmo, waar op zondag een antiekmarkt is, compleet met tangodansen op straat. Enorm druk en toeristisch, maar wel gezellig; een beetje als Montmartre. Geluncht in een tentje aan het centrale plein achter een frans balkon, dus toch een beetje buiten. Daarna naar La Boca, waar gekleurde gevels staan en veel straatartiesten de toeristen vermaken. Eind van de middag even chillen in de hotelkamer, daarna gegeten bij een restaurant tegenover ons hotel. Heerlijke eerste dag, 23 graden en de hele dag buiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s