Let’s fly away

Na een warm afscheid hebben we maar 1 ding gedaan, reizen, reizen, reizen. Eerst naar Londen, dat is maar een klein stukje. Daarna naar Sao Paulo, Brazilië, zo’n 10,5 uur. Vlak na het opstijgen kregen we een diner en daarna hebben we allebei behoorlijk veel geslapen. Hoewel je licht slaapt en veel wakker bent scheelt dat toch. In Sao Paulo zo’n 1,5 uur aan de grond gestaan voor tanken en mensen in- en uitladen. Dan de laatste 2,5 uur naar Buenos Aires. Met de koffers en douane verliep alles voorspoedig. Even wat gedronken op de airport en met de taxi naar het hotel. Bagage gestald en een rondje gelopen; het is hier prachtig weer met z’n 23 graden. Wat boodschapjes gedaan en om 14.00 uur naar de kamer. Want we willen nu maar 1 ding: schoenen uit (die voelen na zo’n lange zit alsof ze 2 maten te klein zijn) en liggen. Straks gaan we snel iets eten en vroeg naar bed, zodat we morgen fris en fruitig BA kunnen bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s