Prik ik heb je

Vanavond bij de Vivre Travel Clinic in Barneveld de 3e prik Rabiës en de 2e Hepatitus A/B gehaald. Ze zitten erin, hoor. Behoorlijk indrukwekkend rijtje enge ziektes … Was gewoon gezellig, want als je zo vaak komt, bouw je toch een band op! Naast de prikken ook malaria advies gehad. Hoeven we ons voorlopig nog niet druk om te maken, zit pas aan het eind van het reisplan. Het vaccinatieboekje is haast net zo belangrijk geworden als ons paspoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s