Huisvlijt

Het is officieel, onze benen zijn te kort. Hebben we prachtige broeken gekocht bij de Beversport, zijn toch de pijpen wat te lang. Gelukkig is Gerhard’s moeder erg handig met naald, draad en naaimachine en hebben we vanavond alles even afgespeld. 

huisvlijtVoor onze laptop moest ook nog een hoesje komen. In een helder moment hadden we bedacht dat dit prima in een broekspijp van een oude spijkerbroek past. Erg veilig, wie verwacht er nu een laptop in een oude broek. Hier was echter heel wat inzicht voor nodig om de pijp om te bouwen tot een nette laptop ‘sleeve’. Pa was wel erg snel met de schaar, maar het lijkt goed te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s