Wat doe je op een regenachtige zondag in Nederland?

Na ons Uitzwaaifeestje van gisteren vandaag een echte opruimdag. Eerst hebben we al onze kleren gepast en ingedeeld in: 1) mee op reis 2) in de opslag 3) recyclen (weg ermee). Nu zijn we natuurlijk niet zulke fashonista’s – in menig outfit staan we op vakantiefoto’s van 8 jaar terug – dus er kon flink wat weg. Met een volle auto naar Almere gereden om alvast spullen in de opslag te zetten. Onze huisraad stond er nog netjes bij en met wat passen en meten kon alles erin. Laatste keer naar de bieb in Almere om boeken in te leveren. Vanaf nu zullen we vooral inlezen via internet. Daarna de Beversport een goed kwartaal bezorgd … mede dankzij de donaties van onze feestgangers. Supergoed geholpen met onze profi outfits. We hebben nu vrijwel alles wat we nodig hebben. Jeetje, wat komt het dichtbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s