Van Santa Clara naar Havana Airport

Na een enorme brakke nacht vanwege hard kussen, zoemende airco en misschien ook wel door de wijn, ontbeten in de kelder van onze hotelbunker. Mensen in de bediening zijn wel aardig. Met een houten kop gereden richting Havana en onderweg nog ergens wat gedronken (toevallig een een wegrestaurant waar we eerder ook geweest waren). De weg naar Havana is een snelweg met helaas weinig bezienswaardigheden onderweg.

Gestopt voor lunch bij Finca Fiesta Campesina, een mini kinderboerderij/dierentuin met restaurant. Daar heerlijk uitgebreid gegeten, want op het vliegveld komt daar niet veel van. Daarna gereden naar het vliegveld. De bewegwijzering is hier bijzonder slecht, dus we hadden de koffers al bij het verkeerde autoverhuurkantoor uit de auto gehaald. Alles er weer in en na wat rondjes rijden toch gevonden. Auto ingeleverd en verkleed (weer lange broek aan en truien mee voor in Nederland). We weten dat we al een uur vertraging hebben, de planning is nu vertrek om 21.00 uur. Dus het wachten is aangebroken. Maar ook dat hoort bij reizen en is niet erg. Beetje lezen, mensen kijken en de laatste CUC’s stukslaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s