Van Havana Airport naar Almere Buiten

Na vertraging van ruim een uur hebben we een prima vlucht gehad en onderweg behoorlijk beslapen. Terug in Nederland valt de termparatuur behoorlijk tegen; het is guur, grauw weer en het regent. De winter in Cuba is wel anders! Terugkijkend was het een te gekke reis met enorm veel indrukken. Als eerste niet-Westerse land dat wij bezochten een goede primeur; dat smaakt naar meer. Thuis zetten we een salsa op en op het boodschappenlijstje worden rum en munt toegevoegd. We bekijken de foto’s en zijn in gedachten terug in dit bijzondere land. Viva Cuba!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s