Van Holguin naar Playa Santa Lucia

Vanochtend om acht uur zaten onze gastheer en -vrouw op ons te wachten. Zeer uitgebreid ontbijt. Bij het afscheid gaven we wat parfumproefjes en kreeg Lesley een Cubaanse wangzoen van de vrouw des huizes. Via de carretera naar Las Tunas. Daar konden we de weg naar het noorden gewoonweg niet vinden. Dus even doorgereden en een andere kruising geprobeerd. Duidelijk de road less traveled, want zo mogelijk nog avontuurlijker dan de weg naar Moa van gisteren.

En dat terwijl het op de kaart een behoorlijke weg lijkt. Vaak was het beter naast de weg te rijden dan erop. Het repareren van deze wegen is duidelijk geen prioriteit. En dan is rekeningrijden bij ons een punt; Cuba relativeert wel. Eenmaal aangekomen in Playa Santa Lucia ingecheckt in de Gran Club. Ook weer een all-inclusive, maar niet zo groot als in Varadero. In deze plaats zijn er maar 5 hotels, veelal laagbouw. Zeer attent werden we bij checkin erop gewezen dat het restaurant ging sluiten, dus voorzien van polsbandje snel geluncht. Daarna op bedje op het strand legen. Het zand is hier wit en de zee turquoise. Wel erg veel wind, maar dat is wel lekker. Nog even aan het zwembad gelegen en natuurlijk aan de cocktails. Kortom, we doen rustig aan. Straks maar kijken wat er te doen is (hoewel het in dit soort resorts wel een overgeorganiseerd vermaak is, maar we laten het ons lekker aanleunen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s