Sunshine Coast

gerbrandingVandaag heerlijk weer, lichtgewolkt, een zonnetje en een graad of 28. Broodje gegeten in het hotel. Daarna koffie op een terrasje. Een half uur op het strand gezeten. Het is vloed en het strand is maar een paar meter breed. Tegen een duin gezeten. Wij vinden het nogal heet, dus houden het na een half uur voor gezien. De zee is wel heerlijk koel. Gereden naar Tin Can Bay een piepklein plaatsje aan een baai. Daar bij een klein tentje op het terras geluncht in de schaduw; fish & chips voor $ 8 (4 euro); you can’t go wrong. lessunsetOm de baai heen gereden naar Rainbow Beach. Stukje op het strand gelopen. Het is zondag en locals gaan hier met de auto het strand op voor een dagje uit. IJsje gegeten en daarna via Gympie (leuke plaatsnaam, maar niet veel te beleven) gereden naar Caloundra, een grote plaats aan zee. Ingecheckt in een nieuw hotel (pas 2 maanden open) en even gezwommen en gerelaxt bij het zwembad. Bij een restaurant aan de boulevard (wederom Esplanade genaamd) heerlijk buiten gegeten. Was een lekkere luie dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s