Bundy Rum

gerrumWeer niet al te vroeg op en uitgecheckt. Ontbijt op een druk terras van een piepklein tentje in Agnes Water. Daarna gereden naar Bundaberg, ook wel Bundy genoemd en om 12.00 uur met de toer mee van de Bundaberg Rum Distillery. Grote groep, vooral Australiërs. Leuk praatje en langs de verschillende stadia van het rum maken. gerlesrumJe mocht er niet zo dichtbij; blijkbaar geheim van de smid. Aan het eind van de toer rum geproefd. Niet teveel natuurlijk, want wij moesten nog rijden. In het kustplaatsje Bargara laat geluncht op een terras. Nog een stuk verder gereden naar Hervey Bay. Even wat gedronken op het terras en broodjes gekocht voor in het appartement; we hadden zo laat geluncht, dus hebben niet al teveel trek. Nu een plan maken voor morgen; valt nog niet mee want het weer is wisselvallig onder invloed van een cycloon in Noord Australië. Vandaag nauwelijks regen, maar wel bewolkt lachen(toch nog 28 graden). Voor morgen is het nog niet helemaal bekend. Wij vermaken ons prima, ongeacht het weer. En onze verbrande schouders komen een een beetje bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s