Rijden naar Rocky

Toen we vanochtend wakker werden regende het enorm; de tropische storm was nog niet voorbij. We hebben besloten onze ferry te vervroegen; het zag ernaar uit dat Lesley vandaag niet zou kunnen parasailen (jammer). ijsjeNa het ontbijt om 10.30 uur de boot gepakt, terwijl we werden uitgezwaaid door de 4-mans band met gitaren, bas en bongo. Rond de middag de Nissan X-trail weer ingepakt en onderweg. Het was vandaag afwisselend droog met dan weer een enorme bui, dus hebben we de dag benut om flink wat kilometers te maken. Bij Mackay op een terras met een salade geluncht. Daarna onderweg naar Rockhampton nog even gestopt voor een ijsje bij een vage tent in de middle of nowhere. Een plaatsje bestaat uit een bezinepomp met winkeltje en een huis. Rond 18.30 uur waren in Rockhampton, een middelgrote stad aan de Capricorn Coast. In het hotel nog even een wasje gedraaid, want de sokken waren op. Je krijgt gewoon de sleutel om gebruik te maken van de wasmachine van het hotel. In het restarant van het hotel heerlijk gegeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s