Op een bewoond eiland

gerparagerboatVanochtend uitgeslapen en ontbeten, dan pas zie je hoeveel mensen hier zijn. Overdag valt dat niet op, omdat iedereen wat anders gaat doen. Even gezwommen en daarna een half uur gejetskiet. Erg spectaculair; je klapt aardig hard op de golven. Ongemerkt wel erg verbrand zo op het water. Daarna weer gezwommen en gerelaxt. Begin van de middag met de boot mee voor parasailen. Gerhard is geweest enwachtfilm vond het geweldig. Lesley zou als laatste gaan, maar er kwam opeens een tropische storm opzetten, dus dat ging niet door; het was veel te gevaarlijk. Ze kregen met moeite de parachute binnen en het scheelde niet veel of de boot sloeg om. Enorme wind. We proberen morgen alsnog Lesley de lucht in te krijgen. Daarna weer even bij het zwembad gezeten. Ook als een een bui valt is het nog erg warm. Eind van de middag even afgekoeldfilm op de kamer in de airco. Vroeg gegeten aan de andere kant van het eiland, want ’s avonds was er openlucht bioscoop. Vanaf 19.30 uur, toen het goed donker was, op een groot scherm de film Nim’s Island gezien, aan de rand van het strand, op ligstoelen. Erg leuk om zo naar de film te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s