Naar Daydream Island

daydreamBeetje uitgeslapen en ontbeten in het hotel. Na tanken weer onderweg naar het zuiden. Onderweg weinig plaatsjes, alleen een een tankstation, dus daar na 2 uur even koffie gedronken. Warme koffie is echter niet zo’n goed idee, want bij dit weer ga je er enorm van zweten. Nog 2 uur verder gereden naar Airlie Beach en daar 2 nachten in een eiland resort geboekt, met overtocht. We hadden het al via internet geprobeerd, maar blijkbaar is het de bedoeling vogeldat je ter plaatse boekt. We hadden mazzel, want we konden vrij snel al met de boot mee. De baggage gaat op een kar en daar wordt voor gezorgd. Lekker op het dek gezeten in de wind (af en toe nat gespetterd) en binnen 30 minuten waren we bij Daydream Island, 1 van de 74 Whitsunday Islands. Op de pier zijn we verwelkomd met een schelpenketting en een drankje. Daarna sunsetingecheckt en even een duik genomen. Je hebt hier meerdere zwembaden en natuurlijk de azuurblauwe zee. In de verte kun je een aantal eilanden zien liggen. Daarna even naar de andere kant van het eiland gelopen (het is 1 km lang en 500 meter breed) en daar wat gedronken. Terug via het rainforest pad, de heuvel op. ’s Avonds heerlijk gegeten bij één van de restaurants, buiten met de fakkels aan. Lekker relaxen hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s