Hong Kong

We hoefden pas om 11.00 uur uit te checken (normaal is dat meestal 10.00 uur), dus konden we lekker rustig aan doen. We zijn in de stad gaan ontbijten bij Denny’s. Daarna de koffers gepakt en naar de Auckland Harbour Bridge. We hadden namelijk een bridge climb gereserveerd voor 11.30 uur. We waren er al om 11.00 uur en het bleek dat iedereen verder had afgezegd, wegens slecht weer (het regent enorm hard). Wij zijn echte bikkels, dus wij wel die brug op. Samen met een gids en in een regenpak. Om je middel ben je gezekerd, dus je loopt aan een soort touw. Eerst loop je onder het autodek. Daarna klim je omhoog tot zo’n 25 meter boven de auto’s (40 meter boven het water). Ondanks het weer toch nog goed uitzicht. En veel wetenswaardigheden over de brug en Auckland. Was een leuk doe dingetje voor de laatste dag.

Daarna zijn we gaan lunchen in Devonport. We hadden onderweg naar het vliegveld nog een beetje file. Maar tijd zat. Rond 16.00 uur de auto ingeleverd. Hoewel Auckland de grootste luchthaven van Nieuw Zeeland is, is het toch niet heel groot. Dus lekker veel gelezen. Om 23.30 uur vlogen we. Een prima tijd, want dan kun je meteen gaan slapen. We hebben van de 10 uur zo’n 6 uur geslapen. Was een prima vlucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s