Almere

In Hong Kong hadden we zo’n 4 uur de tijd. Even koffie gedronken en in ligstoelen nog even plat gelegen. Daarna 12 uur vliegen met KLM. De stoelen stonden nu veel dichter op elkaar dan in het toestel ervoor. En er was geen persoonlijk entertainmentsysteem, zoals we bij alle andere vluchten gehad hebben. Maar verder was het een prima vlucht; lezen, slapen en film kijken. Al met al waren we behoorlijk brak. Om 16.30 uur zijn we geland.

Pa en ma van de Krol kwamen ons ophalen. Nog in de file gestaan naar Almere (we hadden stiekem gehoopt dat tijdens onze vakantie het fileprobleem was opgelost …). Snel wat boodschappen gedaan bij de buurtsuper en vroeg naar bed. Ons eigen bed, dat is toch ook weer lekker.

Het was een geweldige vakantie in een fantastisch land. We gaan zeker nog eens terug naar NZ!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s