Auckland

Vanmorgen hadden we grootse plannen, het is immers de voorlaatste dag van onze vakantie. Om 8.00 uur liepen we al in het dorp (Paihia). Het weer is niet best, dus de activiteiten waren afgelast. We zijn vroeg in de auto gestapt om naar Auckland te rijden. We hebben er, met wat pauze tussendoor, zo’n 3,5 uur over gereden. In Auckland was het ook niet zo’n best weer, dus hebben we even een all-weather activiteit ingelast. We zijn naar Kelly Tarlton’s geweest; een aquarium/pinguin gebeuren. Inclusief enorme roggen, die gevoerd werden. Hebben we 2 uur rondgelopen; was erg leuk. Daarna een hotel gevonden midden in de stad. Al met al zaten we pas om 15.30 uur te lunchen. Zojuist hebben we even een filmpje gepakt: Hot Fuzz, een Engelse comedy. Erg grappig. We zitten nu weer in het Karaoke/internetcafe, waar we een paar dagen geleden al eerder geweest zijn. Straks de koffers inpakken. Morgen om 16.30 uur moeten we de huurauto inleveren. We vliegen om 23.30 uur, dus we lezen nog wel een boek uit.

Als het weer morgen wat beter is, hopen we nog een activiteit te kunnen doen. Helaas is het einde van deze te gekke vakantie in zicht.

Eén reactie

  1. Ik heb echt alle dagen een beetje jaloers zitten lezen ;)Wat vliegt de tijd en wat hebben jullie een hoop beleefd.Heel erg leuk om hiervan mee te genieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s