Ohakune

Vanochtend eindelijk weer een een ontbijt buffetje in het hotel. Om 9.00 uur zijn we op weg gegaan naar het noorden. Het is nog steeds slecht weer, dus zijn we alleen even langs de Beehive, het parlementsgebouw in Wellington, gereden, zonder uit te stappen. Rond 10.00 uur waren we in Paraparaumu (de plaatsnamen zijn op het noordereiland steeds moeilijker uit te spreken) en hebben we het Southward Car museum bezocht. Met een grote collectie oude auto’s. Was leuk. Vervolgens weer op weg naar het noorden, want vandaag was een dag om te rijden. In Wanganui hebben we geluncht. Rond 15.30 uur waren we in Ohakune, de eindbestemming voor vandaag. Dit plaatsje ligt aan de rand van het Tongariro National Park. We zijn even de bergweg op gereden, de mist in. Bovenaan is er een skigebied, maar er ligt nu nog geen sneeuw. Wel was het er erg koud. Het park is vulkanisch gebied. Morgen gaan we het park verder bekijken.

2 reacties

  1. Hoi Lesley en Gerhard,Wat een pracht vakantie en super te volgen door deze site.Wij zijn in Almere geweest en alles is o.k. Best nog veel post(computer bladen) bezorgd door de concurrent van T.N.T. n.l.Sandd en de Telegraaf!!!Een pakje bij no.69 opgehaald.Ga lekker door met de \”2e vakantie\”!Groetjes mamma en pappa.

  2. Jongens wat een wereldreis!Prachtige beelden, we genieten heerlijk mee! Ook Sjanie en Raymond volgen jullie dagelijks. Gezellig hoor!Groetjes, Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s