Motueka

Vanochtend op de hotelkamer ontbeten. Daarna een boottripje geboekt door Queen Charlotte Sound. Het is een zogenaamde Mail Run, dus je gaat mee met de postbode en onderweg wordt er gestopt voor het afleveren en ophalen van pakketjes en brieven bij afgelegen steigertjes. De mensen die daar wonen staan al te wachten op de post. Da’s pas afgelegen wonen. Onderweg nog een keer uitgestapt bij Ship Cove, waar captain Cook rond 1770 geweest is. Bij een andere steiger hebben we vissen gevoerd; oud brood gooi je in het water en 40 cm grote vissen vechten er dan om. De boottocht duurde zo’n 3 uur en was weer leuk. Het was helaas niet zo’n mooie dag, weer veel regen. We zitten in een lage druk gebied. Op TV is er veel over te doen.

Terug in Picton hebben we geluncht. Daarna op weg naar Motueka via de Queen Charlotte Drive, een mooie, bochtige weg langs de Sounds. Via Nelson zijn we rond 16.00 uur aangekomen in Motueka. Vanuit dit plaatsje willen we morgen het Abel Tasman National Park gaan bekijken. We hebben net een dagtrip geboekt; een combinatie van kayakken op zee, een watertaxi en een wandeling. Nu maar hopen dat het droog is ….

2 reacties

  1. Hoi Lesley en Gerhard,De foto\’s en filmpjes zijn GAAF!We genieten erg met jullie mee.Groetjes van mamma en pappa.

  2. Volgens mij hebben jullie het wel naar je zin. We zijn hier allemaal wel een beetje jaloers op jullie. Ga door met die leuke verhalen.Gr EdK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s