Picton

Vanochtend weer in een tentje ontbeten met een Big Kiwi Breakfast. Daarna op weg naar Kaikoura, om walvissen te kijken. Onderweg naar de oostkust werd het weer steeds slechter. We hadden op TV al gezien dat het vandaag niet zo mooi zou zijn in heel Nieuw Zeeland. In Kaikoura bleek dat alle boottochten zijn afgelast wegens gevaarlijke golven. En morgen is hetzelfde weer voorspeld. Tja, da’s even balen natuurlijk. Na een bakkie koffie hebben we dus besloten om door te rijden naar het noorden. Onderweg geluncht met een Seafood Chowder in Kekerengu. We probeerden eerst in Blenheim te overnachten, maar dat zat vol. Dus zijn we doorgereden naar Picton. En hier is het droog.

We hebben vandaag dus niet zoveel te schrijven. Veel gereden, wel weer prachtig uitzicht onderweg. Ondanks het weer hebben we het nog prima naar ons zin.

Eén reactie

  1. Oh wat zonde zeg,dat Kaikoura niet gelukt is door het weer! Die walvistrips zijn zo geweldig, maar ja, dan moet het weer wel meewerken. Ik geniet iig van jullie verhalen, zeer herkenbaar op sommige punten, en goede ideeen voor onze volgende trip! Veel plezier nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s