Queenstown

We hebben even rustig aan gedaan en zijn rond 10.00 uur naar Queenstown vertrokken. Het regende nog steeds, ook bij aankomst om 12.00 uur was het nog regenachtig. Daarom hebben we ons eerst vermaakt met internet. In Queenstown kan dat volop, want het is de stad van thrillseekers: veel jonge mensen (van die dudes met surfbroek en slippers, ongeacht het weer). Tussendoor klaarde het even op. We hebben toen even het Kiwi Birdlife Park bezocht, want in Kiwi-country moet je toch een Kiwi gezien hebben. In een donkere ruimte zagen we achter glas 2 Kiwi’s; een soort grote kip met een lange snavel. Ook hebben we in dit park een Maori show gezien, incl. Haka. Een Haka is een traditionele Maori zang/dans die bij rugby wedstrijden gedaan wordt, om de tegenstander angst in te boezemen. Inclusief tong uitsteken en grote ogen opzetten.

Tot onze grote schrik deed het foto-toestel het opeens niet meer. En leken bovendien alle foto’s kwijt te zijn. Lekker is dat! Dus wij naar een foto-zaak. Daar konden we de kaart achterlaten en zouden ze een poging doen om de foto’s de redden. Dus wij een uur de hort op (en balen natuurlijk). Maar een uur later bleek dat de meeste foto’s er nog waren. Deze zijn op cd gezet. Nu hebben we de kaart geformatteerd en lijkt alles weer ok. We maken vanaf nu maar veel backups. Moet je natuurlijk niet hebben, dat je aan de andere kant van de wereld zit en geen foto’s meer hebt …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s