New Zealand here we are!

Om 10.30 uur (dinsdag 27 februari) waren we op New Zeelandse bodem. Moe …. niet normaal. Na het ophalen van de koffers en de douane hebben we direct een taxi gepakt naar Christchurch. Zit je daar met je jetleg hoofd, wil de taxichauffeur (Sonny uit Samos) honderuit praten over zijn familie, zijn baantjes en Christchurch. En wij vanaf de achterbank maar “O, really” beamen. Van Sonny hoorden we dat ze hier een slechte zomer hebben gehad. Het is nu bewolkt en ca. 14 graden. Maar wel lekker om buiten te zijn.

Ons hotel zit op het belangrijkste plein, Cathedral Square. We moesten 20 mnuten wachten voordat de kamer gereed was. We hebben dus even een Starbuck Latte gedronken in het park. Daarna direct naar bed. Van 12.00 tot 16.30 uur hebben we geslapen.

We hebben net een rondje door de stad gelopen. Christchurch heeft een klein centrum, dus dat is prima te doen. En het is nog wel de grootste plaats van het zuidereiland. We gaan zo wat eten en dan snel weer naar bed, want we moeten nog flink bijslapen. Morgenochtend halen we de huurauto op. Dan begint de reis pas echt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s