De reis deel 2

Na zo’n 11 uur vliegen kwamen we aan in Tokyo, 10.00 uur ’s ochtends (maandag 26 februari). We waren behoorlijk gaar, want we hadden niet zoveel geslapen (omdat we al die films moesten zien…). Daarom kwam er niet zoveel terecht van het plan Narita te gaan bekijken. We zijn dus op de airport gebleven. Daar hebben we een dayroom gehuurd voor 3 uur. Het klinkt als een afwerkplaats, maar dat is het niet. Het is een kamertje van 3 bij 2,5 met 2 bedjes en een badkamer. We hebben dus even geslapen en gedoucht. Jammer genoeg was de kamer na ons gereseveerd, anders waren we er langer gebleven.

Daarna verder gevlogen met Air New Zealand (18.30 uur). Bijna iedereen aan boord was Japans; daarom was er ook een aantal Japanse stewards aan boord (bij KLM trouwens ook). Weer een eigen eintertainment center. Gelukkig maar, want wij konden nauwelijks slapen (terwijl al die Japanners lagen te ronken). Toch al een beetje jetlag en we waren nog maar halverwege.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s