Without wheels

Weer zo’n luie ochtend, wat skypen en buizen. Eind van de ochtend rijden we weg. Vandaag leveren we de huurauto in. Het is even wachten tot de papierhandel klaar is. Dat terwijl er geen andere klanten zijn. Normaal gesproken geef je de sleutel af en klaar. We zijn het niet eens met de drop off kosten (inleveren in andere plaats), want die zijn hoger dan in de reservering.

Wij hebben geen computer mee, dus we kunnen niks aantonen. Het gaat om 20 dollar, maar het is een principekwestie. Regelen we dan maar achteraf via email. In het luxe overdekte winkelcentrum gaan we lunchen. We eten bij Ruby Tuesday en halen nog een ijskoffie bij Starbucks. Panamees eten is er niet bij. Door het zakencentrum lopen we weer terug naar het hotel. Nog even wat boodschappen halen. Daarna zwemmen en lezen op het dak van het hotel. Om 6 uur zitten we klaar voor de opening van de Olympische Spelen; wij hebben maar 2 uur tijdverschil met Rio. Op TV is er alleen Spaans commentaar, dus zetten we het geluid uit en kijken we via de computer Nederlandse TV. Gezellig. Laat de Spelen maar beginnen, want we hebben geen bezienswaardigheden meer op het programma voor de laatste 2 dagen in Panama.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s