Laguna de Arenal

Flinke regenbui ’s morgens, dus we pakken vroeg in. Voor vandaag hebben we nog niet zo’n vastomlijnd plan. Eerst maar naar Liberia rijden voor koffie en internet. We vinden de leuke koffietent met goede reviews, maar helaas hebben ze nu geen internet. We besluiten langs Laguna de Arenal te rijden. Dit hebben we een aantal jaren geleden ook al eens gedaan.

Hier en daar herkennen we wat. De mooie route kronkelt door de heuvels langs het grote meer met in de verte vulkaan Arenal in wolken gehuld. Rond lunchtijd stoppen we bij een overdekt terras met fantastisch uitzicht over het meer. Luxe tent, gericht op Amerikanen. Grote porties en flink aan de prijs. Maar wel een killerview en wifi. Eind van de middag checken we in bij een camping, horend bij een thermen complex (meer een zwembad). Het ligt aan de voet van de vulkaan. We zitten even buiten, maar het wordt weer buiig, dus relaxen we binnen. Komt goed uit Gerhard is een beetje slapjes met buikklachten. Lekker liggen en als het droog is de deuren open om wat af te koelen. Nu een beetje plannen wat we morgen willen doen, weather & stomach permitting.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s